Канатица Център Театър

Театър на лъжиците


Детски куклен театър

Постановка “Пирински змей”

В ролите: Няколко дървени лъжици


Представяне на театъра

Това е един необикновен театър- театър на лъжиците. Той е толкова голям, че се побира в чекмедже. Но когато трябва да го пренесем той се побира и в куфар. И като всеки един истински мъдрец,  този куфар е стаил в себе си много истории и приказни сюжети. Непримирим със сивото, решен да открива красотата в магическото на приказки от цял свят той е пътувал дълго. Минал е през села и паланки, срещнал е малки и големи герои и ще продължава да го прави, за да събира мъдростта, да дарява смях и знание на всички ни.Главните герои в нашите приказки ще се изпълняват от ...дървените лъжици. Затова нарекохме първият театър на център Канатица Театър на Лъжиците. Знаем, че лъжицата е прибор за хранене на вкусни питателни супички и кремове за малчуганите, но в този случаи тя ще е средството, с което да нахраним неговото въображение. 

В програмата сме приготвили интересни и поучителни български народни приказки, както и приказки от световната класика. В предстоящато меню на Център Канатица  с помощта на ИнфоЦентър на Слънце Луна ще ви разказваме приказки за дракони, моми и момци, за слънцето и луната, за Хензел и Гретел, за синята брада и още и още...Защото светът на приказките дава на малки и големи проява на "вътрешната сцена"q където човек се сблъсква с добро и лошо, с красивото и грозното. Приказките са един прекрасен път за опознаване на дивите и креативни съзидатлни импулси във всеки един от нас, чрез тях се събужда Творческият процес - събужда се вътрешната мъдрост. 

Приказката ще я разкаже Маг Мо. Тя е творец, артист съчетала в себе си любовта към децата, творчеството, живота и сцената. 

Останалото е магията зад завесата и на сцената, за които може да научите повече само, ако посетите нашата първа постановка на Театър на лъжиците.

Място: Гр. София, ул. Уилям Гладстон 18, ресторант СлънцеЛуна
Дата- очаквайте в нета
Цена на билет ... лева.
Закупуват се на място
Очаквайте първите приказки скоро обявени на страниците ни.
За гладниците в цената на билета е включана вкусотийка приготвена от Ресторант СлънцеЛуна. Опитайте и ще повторите.Коментари

Популярни публикации от този блог

Канатица Център Представяне (из Устава)

Знате ли, че -любопитни факти

Канатица Център ЕкипЪт