Канатитца Център Събития

Събития на Канатитца център

Стартираме с кино вечери с помощ на приятелите ни от ресторанти "Слънце Луна" в София, ул. Гладстон 18 ще излъчваме филми за природата и образованието. 
НЧ Канатица Център представя "No Ticket Movie"
Кино вечер за "Природа и образование".

"Променяме концепцията за смисъла да гледаш филм"

В тези вечери посветени на киното вие сте поканени да станете част от нещо ново. Киното, както всяка част от съвременната ни култура се е превърнало в индустрия с гръмки реклами, големи заглавия, красиви лица и много пуканки. Забавление за милиони.
Затова ние решихме да направим серия от събития посветени на теми "Природа и образование" и да създадем No Ticket Movie или кино без билети. Часове посветени на пиперливи теми за природата, образованието, културата. Целта ни е не просто да представим даден филм, а да обсъдим назрялите въпроси, които той повдига. Всеки от вас е поканен да участва. Нищо няма да се промени, докато гледаме и всичко може да започне с една невинна среща на кино без билети. Защо? Защото променяме концепцията за смисъла за гледаш филм. Заповядайте всеки вторник на събитията организирани от НЧ Канатица Център "Природа и образование", с подкрепата на ресторант СлънцеЛуна в София, ул. У. Гладстон 18.
Очакваме ви.

Срещи на открито

В програмата на читалище Канатица сме предвидили срещи на открито. Ние имаме опит в провеждането и организирането на множество мероприятия сред природата. Основен фокус на дейността ни е връзката с природата, изучаването на традицията и българския фолклор, наблягаме на възможностите за личностното развитие на хората, които посещават нашите занятия.


Вокална група "Мляко"

В структурата на Канатица център имаме е вокална група "Мляко". Тя се състои от млади хора с музикални умения и талант и голяма любов към музиката. Основен акцент в творчеството на групата е разработка на песни, записи на албуми и участие в концерти. Стилът на музикалната формация е посветен на фолклора. Основен елемент на изпълненията са песни от българския фолклор, но репертоара се разширява и вече има разработки и изпълнения на традиционни фолклорни песни от цял свят. Скоро се предвижда да издадат аудио диск със читири сингъла.
Коментари

Популярни публикации от този блог

Канатица Център Представяне (из Устава)

Знате ли, че -любопитни факти

Канатица Център ЕкипЪт