Канатица Център Партньори

Apply to Volunteer
Канатица Център Партньори

За всяко начинание е нужно да намериш съмишленици и добри хора. На тази страница на Канатица център ще ви представяме нашите съмишленици, спонсори и партньори, които откликват на поставените цели на центъра и с които си сътрудничим.


Представяме ви първият наш партньор от мрежата на център Канатица в лицето на ресторанти СлънцеЛуна (повече за тях може да научите ако последвате линка).

Най-новата идея на нашите партньори е отварянето на Смути инфо-център на ул. Гладстон 18 гр. София, където ще организираме съвместни прояви и събития с лектори, кино, образователни и занимателни часове с дискусии, представяния на нови идеи, автори и практически занимания.


За себе си те казват "Тук готвят всеки ден екип от млади и талантливи готвачи, на които дадохме възможността да експериментират с качествени локални, органик и био продукти. Така се получава уникалният вкус на нашата кухня - здравословна, вкусна и балансирана, пренасяща те в уютна обстановка на хиляди места от центъра на София.

При нас можете да опитате специалитети от арабската, индийската, азиатската, мароканската, южноамериканската и българската традиционна кухня, както и ястия, импровизирани специално за вас от нашите майстор-готвачи. Запознайте се с основното ни меню, което грижливо подновяваме и адаптираме според сезона.

Всеки ден предлагаме и разнообразно дневно меню, което е различно във всеки ресторант. Проверете какво са измайсторили за вас днес нашите готвачи!

Всички продукти, които ползваме са грижливо подбрани - от солта до зехтина - натурални и висококачествени, без оцветители, подобрители, консерванти и др. химични добавки. Голяма част от тези продукти можете да си купите в нашия магазин на ул. Юрий Венелин 1 или онлайн - ето тук!

Нашите сервитьори са усмихнати, млади и свободомислещи, предимно студенти, които с желание ще ви помогнат в избора на ястие, хляб или десерт.
Заповядайте да се насладите на вкусните ни и невероятни кулинарни предложения, както и да се освежите с истински домашно-приготвени и натурални напитки!"

Контакт с нас:
Канатица Център - Контакти

Коментари

Популярни публикации от този блог

Канатица Център Представяне (из Устава)

Знате ли, че -любопитни факти

Канатица Център ЕкипЪт