Канатица Център - Контакти

Apply to Volunteer

В програмата на дейностите, която ще ви представим тук се вписват участниците, лекторите, гост лекторите и организаторите на събития към читалището.

Тук имате възможност да разберете повече за водещите ни, както и да отправите своите питания на е-мейл адреса на Читалището kanatitzaNGO@gmail.com с цел партньорство и реализиране на бъдещи проекти.


Интернет средата се развива и дори и несъзнавайки доколко той е част от нашето ежедневие е бърз и надежден начин за комуникация. Затова създадохме и страница на организацията в социалните мрежи, къде също може да следите проявите ни.

Все пак срещите едни с други в реалния живот и среда, са най-качествени и продуктивни, но ако сте заети и нямате много време може да следите изявите и реализирани събития и на адрес:
ФесБук адрес на Канатица Център

Ако харесвате нашата работа, маже да "сложите" един лайк и да ни последвате в мрежата. ;-)


Напомняме, че споделянето на информация през интернет е основен начин да популяризираме дейността си и да привлечем вниманието на публиката, затова дори с един клик вие можете да подпомогнете дейността ни.

Станете част от нас, за да получавате повече информация:

Група Канатица за споделяне във Фейсбук

Ще се радваме да споделяте и разпространявате информацията за организираните от нас събития и лекции, както и да бъдете част от самите тях, като ни посетите.

Очаквайте новини за нашите партньори и партньорски организиции, както и местата на които ще се организират дейностите ни.
Партньори на Канатица център

Доскоро.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Канатица Център Представяне (из Устава)

Знате ли, че -любопитни факти

Канатица Център ЕкипЪт